Diensten

Daarom360.nl heeft de volgende diensten op het gebied van 360 graden fotografie. Alle diensten die wij leveren, zijn geheel onafhankelijk van welk platform dan ook, met uitzondering van de video. U heeft geen facebook, instagram of google maps nodig om uw afbeeldingen virtueel te kunnen tonen, wij leveren bij iedere opdracht u de broncode, bestanden en embed codes.

180 of 360 graden panorama.

Wij kunnen een panorama foto maken, die een horizontaal beeld van 180 of 360 graden geeft. Foto’s worden bewerkt, en geoptimaliseerd opgeleverd. Ideaal voor delen op sociale media.

360 graden foto’s.

Dit zijn de foto’s die wij maken met een 360 graden camera. De foto’s worden bewerkt en met speciale ‘viewer’ software aangeleverd. Hiermee kunt u deze digitale foto embedden (insluiten) op uw eigen website, of sociale media.

360 graden tours.

Een reeks foto’s voorzien van navigatiepijlen in de foto’s om uw bezoeker een virtuele tour te geven door uw pand, of uw attractie. De tour begint bij 5 foto’s en kan oneindig groeien. De foto’s worden geoptimaliseerd geleverd en zijn uw eigendom.

360 graden video.

Naast het maken van een virtuele tour is een 360-graden video ook mogelijk. Hiermee kunt u een video opname in 360 graden bekijken. Concreet betekent dit dat tijdens het afspelen van de video de bezoeker de mogelijkheid heeft zelf zijn ‘camera-hoek’ te bepalen. Hij kan zelf bepalen waar hij naar wil kijken.

all_devices